2018-12-12 05:29


Iniţiativa Favorit pune presiune pe aleşii locali. Un protest pentru cvorum în şedinţele CGMB

 |  19:40
Iniţiativa Favorit pune presiune pe aleşii locali. Un protest pentru cvorum în şedinţele CGMB

Membrii Grupului Iniţiativa Favorit pregătesc un miting, care va avea loc joi, în faţa sediului Primăriei Capitalei. Ei sunt supăraţi că aleşii locali nu sunt prezenţi la şedinţele CGMB sau pleacă din sală şi vor să pună presiune pe ei să voteze trecerea cinematografului Favorit în administrarea Primăriei Sectorului 6. Oamenii vor pune pe mesele consilierilor câte o solicitare în care le explică de ce vor acest transfer de patrimoniu.

“Anul acesta, după demersuri care au durat 5 ani, un grup de cetățeni din cartierul bucureștean Drumul Taberei a reușit imposibilul: a determinat Ministerul Culturii să cedeze clădirea cinema Favorit, spre administrare, Primăriei sectorului 6. În felul acesta, Primăria de sector poate să înceapă lucrările de transformare a fostului cinematograf în Centru Cultural Comunitar.

Pentru ca lucrările de reabilitare să demareze, mai e nevoie de aprobarea unui proiect de hotărâre aflat astăzi pe ordinea de zi, la punctul 17: anume, proiectul de Hotărâre privind înscrierea Cinema Favorit în inventarul bunurilor ce alcătuiesc domeniul public al Municipiului București și transmiterea acestuia în administrarea Consiliului local al sectorului 6.

Locuitorii din Drumul Taberei sunt favorabili transformării fostului cinema în Centru Cultural - la fel și primăria de sector. Dovadă sunt sutele de semnături de la oameni, dovadă este faptul că Primăria sectorului 6 a alocat în fiecare an, la bugetul local, fonduri pentru realizarea proiectului Favorit. Dovadă sunt studiul de fezabilitate și proiectul tehnic pentru viitorul Centru Cultural, ambele finanțate de Primăria Sectorului 6.

Vă rugăm, nu ne dezamăgiți. Nu dezamăgiți miile de părinți care speră într-un viitor mai bun pentru copiii lor. Un viitor în care să fie și un pic de muzică, de teatru, de pictură, de dans. Vă rugăm să rămâneți în sală și să aprobați această hotărâre. Mulțumim!”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-24

TAGURI: initiativa favorit, protest, presiune, consilieri, sedinte
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...