2016-12-05 00:34

SOCIAL


Inspecţia Muncii, la stână. Ciobani amendaţi pentru muncă la negru

 |  19:24
Inspecţia Muncii, la stână. Ciobani amendaţi pentru muncă la negru

Numai puţin de 30 de ciobani care munceau fără forme legale de angajare au fostamendaţi, ieri, de inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM)Gorj, care au descins dis-de-dimineaţă, însoţiţi de poliţişti şi jandarmi, la16 stâne din apropierea municipiului Târgu-Jiu.

Mai mult, pe numele unuia dintre proprietarii destâne a fost întocmit , după cela oborul său de animale au fost găsiţi nu mai puţin de şapte ciobani carelucrau fără forme legale. Potrivit noului Cod al Muncii, bărbatul riscăpedeapsa cu închisoare. Dosarul penal întocmitpe numele ciobanului este cel de-al doilea înregistrat săptămâna aceasta la ITMGorj, după ce marţi inspectorii au găsit 15 muncitori la negru care săpaupuieţi de salcâm în localitatea Cătunele, aceştia lucrând la firma unuidoljean. Patronul riscă acum pedeapsa cu închisoarea de la 1 la 2 ani.„Nici angajaţii găsiţi muncind la negru nu scapă de amendă, fiecare primindîntre 500 şi 1.000 de lei sancţiune. . Amenzile au fost depeste 200.000 de lei. Vor urma şi alte controale”, a explicat George Romanescu,inspectorul-şef al ITM Gorj.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-10-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

VADUVA
16 Iun 2014

TOVARASUL ROMANESCU GEORGE OCTAVIAN DA SI EL AMENZI LA PROSTI.TOTI NENOROCITI-MUISTI-SLUGILE-CURVELE DE ROMANI CARE PLATESC TAXE SI IMPOZITE LA STATUL MAFIOT SA LE FUT NATIA-NGURA. FUTUVA MORTI SI RASA VOASTRA DE TIRITURI DE ROMANI PROSTI CA O SA MURITI CA SCLAVII. BA MUISTILOR, LA INTIMIDARE, SCLAVIE, BATJOCURA... TRIMITETI AGHIOTANTI CU AMENINTARI. DA VOI NU RESPECTATI NIMIC. FUTUVA RASA VOASTRA DE BANDITI, ANGAJATI SI BATJOCORITI TOTI CLASATI, IAR MAFIOTI VOSTRI LE FACETI MITA,SPAGA LEGALA(CONFIDENTIAL...). TOTI ATI NENOROCIT MULTI ROMANI SI CONTINUATI CA FOSTI SECURISTI-NOMENCLATURISTI SI MAFIOTI CAPITALISTI. CUM SA RASPUDETI VOI DE TOATE INFRACTIUNILE FACUTE, CHIPURILE VOI ATI PRIMIT ORDIN.

Adauga un comentariu

Random image