2017-01-18 23:00

SOCIAL


Inspecţia Muncii, la stână. Ciobani amendaţi pentru muncă la negru

 |  19:24
Inspecţia Muncii, la stână. Ciobani amendaţi pentru muncă la negru

Numai puţin de 30 de ciobani care munceau fără forme legale de angajare au fostamendaţi, ieri, de inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM)Gorj, care au descins dis-de-dimineaţă, însoţiţi de poliţişti şi jandarmi, la16 stâne din apropierea municipiului Târgu-Jiu.

Mai mult, pe numele unuia dintre proprietarii destâne a fost întocmit , după cela oborul său de animale au fost găsiţi nu mai puţin de şapte ciobani carelucrau fără forme legale. Potrivit noului Cod al Muncii, bărbatul riscăpedeapsa cu închisoare. Dosarul penal întocmitpe numele ciobanului este cel de-al doilea înregistrat săptămâna aceasta la ITMGorj, după ce marţi inspectorii au găsit 15 muncitori la negru care săpaupuieţi de salcâm în localitatea Cătunele, aceştia lucrând la firma unuidoljean. Patronul riscă acum pedeapsa cu închisoarea de la 1 la 2 ani.„Nici angajaţii găsiţi muncind la negru nu scapă de amendă, fiecare primindîntre 500 şi 1.000 de lei sancţiune. . Amenzile au fost depeste 200.000 de lei. Vor urma şi alte controale”, a explicat George Romanescu,inspectorul-şef al ITM Gorj.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-10-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

VADUVA
16 Iun 2014

TOVARASUL ROMANESCU GEORG E OCTAVIAN DA SI EL AMENZ I LA PROSTI.TOTI NENOROCI TI-MUISTI-SLUGILE-CURVELE DE ROMANI CARE PLATESC T AXE SI IMPOZITE LA STATUL MAFIOT SA LE FUT NATIA-N GURA. FUTUVA MORTI SI RA SA VOASTRA DE TIRITURI D E ROMANI PROSTI CA O SA M URITI CA SCLAVII. BA MUIS TILOR, LA INTIMIDARE, SCL AVIE, BATJOCURA... TRIMIT ETI AGHIOTANTI CU AMENINT ARI. DA VOI NU RESPECTATI NIMIC. FUTUVA RASA VOAST RA DE BANDITI, ANGAJATI S I BATJOCORITI TOTI CLASAT I, IAR MAFIOTI VOSTRI LE FACETI MITA,SPAGA LEGALA( CONFIDENTIAL...). TOTI AT I NENOROCIT MULTI ROMANI SI CONTINUATI CA FOSTI SE CURISTI-NOMENCLATURISTI S I MAFIOTI CAPITALISTI. CU M SA RASPUDETI VOI DE TOA TE INFRACTIUNILE FACUTE, CHIPURILE VOI ATI PRIMIT ORDIN.

Adauga un comentariu

Random image