2018-12-19 13:55


Instituţiile de stat încep angajările!

 |  20:51
Instituţiile de stat încep angajările!

Ministerele, primăriile, consiliile județene și celelalte structuri publice au liber la angajări. Începând cu săptămâna viitoare, ele vor putea să angajeze personal pe toate posturile vacante.

Asta după ce în ultimii șase ani, din cauza crizei financiare declanșate în 2009, instituţiile publice au fost obligate să se limiteze la a angaja persoane doar pe 15% din posturile vacante. Angajările vor fi permise, conform unui document citat de Profit.ro, fără un aviz prealabil din partea Guvernului.

Singura condiție impusă pentru angajări este ca ministerul, primăria și orice altă instituție publică să se încadreze în plafonul cheltuielilor de personal.

Angajările vor fi permise pentru ministere, pentru instituții și autorități publice aflate în subordinea, sub autoritatea sau în coordonarea Guvernului ori a ministerelor, indiferent de modul de finanțare, pentru instituții și autorități publice finanțate integral sau parțial din bugetul asigurărilor sociale de stat și/sau din bugetele fondurilor speciale, precum și pentru instituții publice locale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-13

TAGURI: angajari, bugetari, ministere, primarii, consilii judetene
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIANA
13 Noi 2015

Cum sa faci bani online! In aceste timpuri este nevoie sa inveti rapid cum sa faci bani online! Profita si tu imediat de acest sistem care te indruma pas cu pas si te invata cum sa faci bani online! Incepe urgent sa te instruiesti cum sa faci bani online! Noi, cu o echipa dinamica si tanara, suntem alaturi de tine te ajutam cu cea mai mare seriozitate sa reusesti! Numai cand doresti cu cea mai mare seriozitate sa schimbi ceva in viata ta, cauta-ne la adresa si de email:mariana.mitru@gmail.com
Random imageUltimele stiri


loading...