2019-01-20 03:22


Intervenție Salvamont Argeș pentru SALVAREA unei turiste rănite la cap

 |  18:53
Intervenție Salvamont Argeș pentru SALVAREA unei turiste rănite la cap

Salvamontiştii din Argeş intervin, vineri, pentru salvarea unei turiste care a alunecat pe zăpadă şi s-a lovit cu capul de stânci. Condiţiile meteorologice din zonă nu permit aterizarea unui elicopter SMURD, aşa că s-a organizat o acţiune terestră pentru recuperarea pacientei.

Potrivit News.ro, salvamontiştii din Argeş intervin, vineri, în zona lacului Călţun unde o turistă a alunecat pe o fâşie de zăpadă, s-a lovit de stânci şi prezintă traumatisme la cap şi spate.

Condiţiile meteo nu permit intervenţia unui elicopter, aşa că a fost organizată o acţiune terestră pentru recuperarea pacientei.

Salvamontistii sibieni din baza Bâlea pregătesc o echipă care să intervină, la nevoie, ca resursă de sprijin.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-01

TAGURI: salvamont arges, turista ranita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
03 Iun 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri

loading...