2018-12-13 06:09


Ioan Niculae vrea ca instanţa să nu mai ţină cont de cărţile scrise de el în închisoare

 |  13:43
Ioan Niculae vrea ca instanţa să nu mai ţină cont de cărţile scrise de el în închisoare

Omul de afaceri Ioan Niculae a cerut Tribunalului Dâmboviţa să nu se mai ţină cont de cărţile scrise de el în închisoare. Solicitarea acestuia vine după ce DNA a cerut detalii de la ANP şi specialiştii Universităţii Bucureşti cu privire la lucrările scrise de el.

Magistraţii Tribunalului Dâmboviţa au amânat, vineri, pronunţarea în dosarul privind eliberarea condiţionată a lui Ioan Niculae, condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare în dosarul "Mită la PSD".

În cadrul şedinţei de judecată, procurorul DNA a cerut Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) date cu privire la realitatea unui pontaj făcut în cazul lui Ioan Niculae cu ocazia scrierii unei lucrări ştiinţifice. Reprezentantul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a mai solicitat în instanţă să se emită o adresă către Universitatea Bucureşti, pentru ca specialiştii să transmită dacă publicarea unui material într-o revistă cu caracter ştiinţific echivalează cu publicarea unei lucrări ştiinţifice.

În aceste condiţii, omul de afaceri Ioan Niculae a cerut în instanţă ca judecătorii să nu mai ţină cont cărţile scrise de el în închisoare, transmite Mediafax. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-22
Citeste si:
Inspecţia Judiciară, despre cărțile scrise de deținuți: Pedepse reduse pentru publicarea unor articole în reviste

TAGURI: ioan niculae, vrea, nu, tine, cont, carte, scrie, inchisoare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UITE UN TICăLOS
22 Ian 2016

orgolios, care se respectă pe sine. Nu vrea să scape mai repede pe baza cărților, dar între noi fie vorba...nici mult nu are de ”ispășit” - așa, cum ne-a-nvățat Codul lui Bica că se poate să ieși mai repede, în funcție de cât verși/deverși din tine despre alții aflați cu tine în cârdășie! Bă, la un viol pe cine dă vina ca să iasă mai repede? Sau la un furat de panseluțe ulterior vândute, ca să-și ia o pâine?
OLDMAN
22 Ian 2016

poate ca nu vrea sa se descopere ca a scris lucrarile in 2-3 ore fiecare, ca nu a avut acces la lucrarile trecute la bibliografie si citate, poate nu vrea sa se descopere ca altii le-au facut?
LICENTIATUL
24 Ian 2016

oricum nu ereau scrise de el.
Random imageUltimele stiri


loading...