2019-05-22 18:01


Iohannis a SEMNAT: Vești bune pentru toți MEDICII

 |  20:58
Iohannis a SEMNAT: Vești bune pentru toți MEDICII

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea privind reforma în domeniul sănătăţii, în sensul stabilirii posibilităţii ca medicii să se pensioneze la cerere, la vârsta de 67 de ani, informează Administraţia Prezidenţială.

Proiectul prevede modificarea articolului 185 din Legea menţionată astfel: „(13) Medicii, indiferent de sex, care împlinesc vârsta de 67 de ani după dobândirea funcţiei de conducere şi care fac parte din comitetul director al spitalului public sau exercită funcţia de şef de secţie, şef de laborator ori şef de serviciu medical, vor fi pensionaţi conform legii. Medicii în vârstă de 67 de ani nu pot participa la concurs şi nu pot fi numiţi în niciuna dintre funcţiile de conducere care fac parte din comitetul director al spitalului public sau de şef de secţie, şef de laborator ori şef de serviciu medical.”

Proiectul pentru promulgarea Legii pentru modificarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii a fost adoptat pe 28 noiembrie de către Camera Deputaţilor, for decizional.

Au fost exprimate 168 de voturi „pentru”, 36 împotrivă, 42 de abţineri şi un deputat nu a votat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-27

TAGURI: iohannis, promulgat, reforma sanatate, medici, pensionare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COLIVA
29 Dec 2018

Prelungirea varstei de pensionare este o . . . veste buna ?
PăI, DA!
29 Dec 2018

Trebuie să munciți până vă găsește dracii! AUZI LA EI: 67 DE ANI LA CERERE! ȘI DACĂ NU-I ”LA CERERE”, CÂND? LA VREO 80? Toate astea, în timp ce cretinii din parlament ies la O PENSIE SPECIALĂ după un mandat-două, sunt sponsorizați în fiecare an din sudoarea muncii ȘI-a voastră, au SPORURI NERUȘINATE care mai transpiră prin presă ÎN DAUNA/PE SPINAREA CELOR CARE MUNCESC, N-O FREACĂ....prin vacanțe ca picii cu muncii-n gură, plus alte VACANȚE NERUȘINATE ”PARLAMENTARE” PE ”N” MOTIVE, CASE MOCA DE LA RAPPS CHIAR DACĂ AU VILE ȘI APARTAMENTE CUMPĂRATE ÎN CAPITALĂ, ETC....NIȘTE JIGODII MÂNCĂTOARE DE KK-T ȘI RESURSE!
Random imageUltimele stiri


STARBAG