2018-12-13 15:15


Iohannis, decizie privind Teatrul Nottara

 |  18:14
Iohannis, decizie privind Teatrul Nottara

La Palatul Cotroceni, a avut loc o întâlnire între reprezentanţi ai Administraţiei Prezidenţiale şi directorul Teatrului Nottara, Marinela Ţepuş.

Dialogul a avut loc pe fondul suspendării, pe termen nedefinit, de către conducerea Teatrului Nottara a tuturor spectacolelor şi evenimentelor programate în sălile situate în clădirea de pe Bd. Magheru, nr. 20, sector 1, Bucureşti.

Administraţia Prezidenţială va pune la dispoziţia Teatrului Nottara Sala de spectacole a Palatului Cotroceni, în condițiile convenite printr-un protocol încheiat între cele două părți pentru desfășurarea activității teatrului, în măsura în care spațiul permite acest lucru, anunţă Stiripesurse.ro.

În urma discuției, s-a stabilit ca o primă reprezentație să aibă loc sâmbătă, 5 decembrie, ora 19.00, sub titulatura “Teatrul Nottara și invitații săi”. Administraţia Prezidenţială şi-a manifestat disponibilitatea de a găzdui spectacolele Teatrului Nottara, în acord cu posibilitățile sale, până la rezolvarea situației actuale, anunţă Administraţia Prezidenţială.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-25

TAGURI: iohannis, teatrul nottara, cotroceni
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...