2018-12-12 07:30


Iohannis merge incognito în piaţă să asculte oamenii simpli

 |  16:08
Iohannis merge incognito în piaţă să asculte oamenii simpli

Preşedintele Iohannis a declarat, la finalul întâlnirii cu societatea civilă, că este plăcut surprins de ideile bune primite şi că va merge în piaţă pentru a vorbi cu oamenii.

“Consultările au avut un specific aparte. Am avut o întâlnire foarte bună, oameni care au venit cu idei foarte bine, concepte nune, pentru mine sunt de un real folos. Voi prelua aceste idei şi le voi duce înspre partidele politice.

A fost evident că aşteptările sunt multiple şi îndreptăţite. Am constatat că nu e nevoie doar de o schimbare de Guvern, toţi aşteaptă politicieni noi, care nu au avut nimic de a face cu corpţia, urmăriţi penal, aceste lucruri sunt clare, au fost bine înţelese şi de liderii politici.

Am primit multe invitaţii de a merge în piaţă. Voi merge, dar nu voi anunţa ziua sau ora, pentru că nu vreau să fie eveniment media. Vreau să vorbesc cu oameni simpli, care să-mi zică ce vor de la mine.”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-06

TAGURI: iohannis, piata, premier, oameni simpli
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


KYSS MIN KOUR
06 Noi 2015

ROHMANCI, CUMPLIȚI RIVALIUȚIONERI, FIOROȘILOR, DACĂ-L SURPRINDEȚI ”PĂ” ILIESCU CUCĂIND ”PÎN” PIATZA SĂ NU I-O TRAGEȚI LA STEMĂ, NICI LA DENTIȚIE, PEN-CĂ NU E EL! ESTE JOHANNIS-VODĂ-PRIN-LOBODĂ CARE UMBLĂ CREANGA, CA HĂBĂUCUL, PRIN ”POPOL” SUB...”ACOPERIRE INCOGNITO”...(”REAȚI A DRACULU DĂ TALENTE BĂȘTINOASE!”)
Random imageUltimele stiri


loading...