2018-06-24 12:10


Iohannis se implică în problema VACCINĂRII. Ce sfaturi le dă părinților

 |  17:51
Iohannis se implică în problema VACCINĂRII. Ce sfaturi le dă părinților

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca epidemia de rujeola din tara noastra reprezinta o "catastrofa" si ca este de parere ca vaccinarea trebuie sa se faca obligatoriu.

"Avem in jur de 5.000 de cazuri de rujeola, este o catastrofa", a afirmat Iohannis, la Palatul Cotroceni.Seful statului a precizat insa ca nu vrea sa acuze doar actuala echipa guvernamentala si ca "avem de-a face cu greseli sistemice"."Constat ca la nivel de Guvern se recunoaste gravitatea acestei situatii si sper ca se va veni cu o rezolvare", a spus Iohannis."Cred ca intre timp toata lumea s-a lamurit ca fara vaccinare nu se poate, este necesara prevenirea", a mai spus seful statului.Intrebat de jurnalisti daca sustine obligativitatea vaccinarii, Iohannis a raspuns: "Da, eu sunt de parere ca vaccinarea trebuie sa se faca obligatoriu".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-18

TAGURI: iohannis, vaccinare, epidemie, rujeola

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.