2017-01-24 05:10


Iohannis despre decizia lui Ungureanu: “Este o aflare în treabă!”

 |  16:11
Iohannis despre decizia lui Ungureanu: “Este o aflare în treabă!”

Premierul Răzvan Mihai Ungureanu a cerut ieri ca programul de lucru al tuturor funcţionarilor din subordine să fie acelaşi, de luni până vineri, între orele 08.00 şi 16.00, însă decizia sa a fost aspru criticată de primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis.

“Această regulă nu ni se aplică. Nu va rezolva ceva. Este o aflare în treabă”, a spus Iohannis.

Secretariatul General al Guvernului (SGG) a transmis vinerea trecutăo o circulară către toate ministerele şi instituţiile din Aparatul de lucru al Guvernului, prin care a solicitat instituirea programului de lucru care se va desfăşura de luni până vineri între orele 8,00 - 16,00, atât în cadrul ministerelor cât şi în cadrul instituţiilor publice aflate în subordine. În circulară s-a precizat că activitatea de relaţii cu publicul se va desfăşura cu respectarea dispoziţiilor legale.

Până în acum, din subordinea acestora era stabilit de către fiecare instituţie în parte, el putând începe de la 8.00, 8.30 sau chiar 9.00 dimineaţă.

SGG spune însă programul nou aprobat nu se aplică instituţiilor de învăţământ, unităţilor medicale, de urgenţă şi de intervenţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-09

TAGURI: Klaus_iohannis, premier, mihai_razvan_ungureanu, premier, decizie, program_functionariComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image
Media

Trenuri intarziate
Trenuri intarziate 06 Ian 2017 | (0)
Social

Deszăpezire „exemplară” în Capitală