2018-07-23 04:45


ISU Bucureşti: Cetăţenii au datoria de a îndepărta ţurţurii de pe propriile imobile

 |  13:54
ISU Bucureşti: Cetăţenii au datoria de a îndepărta ţurţurii de pe propriile imobile

Purtătorul de cuvânt al ISU București, Daniel Vasile, a declarat, luni, că cetăţenii au datoria de a îndepărta ţurţurii care se formează în această perioadă cu temperaturi pozitive pe durata zilei. Acesta a mai spus că dacă prin mijloace proprii nu este posibil, populaţia poate să apeleze la numărul de urgență 112 sau la serviciile administrațiilor domeniului public din cadrul Primăriilor de sector.

"Cu acest prilej, dorim să informăm cetățenii că este datoria lor să îndepărteze țurțurii care se formează în această perioadă cu temperaturi pozitive pe durata zilei. Dacă le este pusă viața în pericol la încercarea de a-i îndepărta sau mijloacele proprii nu sunt bune, pot apela numărul de urgență 112 și administrațiile domeniului public. Sunt mai multe cazuri în desfășurare, dar cea mai mare pondere a activității noastre în aceste zile este pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe mașini", a precizat Daniel Vasile, pentru Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-18

TAGURI: isu, bucuresti, cetatean, are, datorie, indeparteaza, turturi, imobil

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.