2018-11-19 05:07


ISU Bucureşti: Pompierii acţionează în subsolurile unor blocuri

 |  10:24
ISU Bucureşti: Pompierii acţionează în subsolurile unor blocuri

Pompierii intervin luni pentru a scoate apa din subsolurile unor blocuri situate pe Şoseaua Floreasca şi pe strada Eforie din Capitală, ca urmare a ploii torenţiale de duminică, au declarat, pentru Agerpres, oficiali ai ISU Bucureşti.

Potrivit acestora, pompierii acţionează şi pentru a scoate apa din subsolul Colegiului Tehnic "Petru Rareş", iar în comuna Pantelimon, în zona străzii Livezilor, se intervine cu forţe din Capitală.

ISU Bucureşti acţionează luni pentru înlăturarea efectelor ploii torenţiale cu patru autospeciale dotate cu motopompe şi cu echipaje de pompieri, au precizat sursele citate.

Conform acestora, de duminică, de la ora 17,30, până luni, la ora 6,00, ISU Bucureşti a primit solicitări de intervenţie în 94 de locuri, 88 dintre cazuri vizând consecinţe ale ploii torenţiale, printre care s-au numărat subsoluri de blocuri, case, curţi inundate.

Potrivit ISU Bucureşti, duminică, în intervalul orar 17,30 - 19,30, la dispeceratul inspectoratului, au fost primite 232 apeluri prin numărul de urgenţă 112 pentru a interveni atât în Capitală, cât şi în judeţele învecinate pentru a extrage apa acumulată în gospodarii sau chiar în locuinţe.

Duminică, la ora 21,00, pompierii bucureşteni acţionau cu autospeciale echipate cu motopompe în peste 20 de locuri din Capitală, cele mai dificile intervenţii, din cauza cantităţii mari de apă, fiind în zonele Spitalul Clinic de Urgenţă ''Sf. Ioan'', Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii ''M. S. Curie'', Facultatea de Stomatologie, Calea Văcăreşti, Strada Brezoianu, Strada Parcului, Strada Măceşului.

Pe parcursul zilei de duminică echipaje de pompieri ale ISU Bucureşti au acţionat în judeţele limitrofe Ilfov (localităţile Vidra, Roşu, Pantelimon) şi Călăraşi (localitatea Frumuşani), ca urmare a solicitărilor primite pentru extragerea apei din locuinţe. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-02

TAGURI: ISU, bucuresti, pompieri, subsol, blocuri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...