2018-11-19 22:10


ISU Ilfov: Trei localităţi inundate

 |  09:55
ISU Ilfov: Trei localităţi inundate

Pompierii intervin, luni, în localităţile ilfovene Popeşti-Leordeni, 1 Decembrie şi Cernica, pentru a scoate apa din două case şi mai multe curţi inundate în urma ploii torenţiale de duminică, a declarat, purtătorul de cuvânt al ISU Ilfov, Simion Petruş.

El a precizat că ISU Ilfov acţionează cu două autospeciale cu apă şi spumă, două autocamioane pentru intervenţie, toate patru dotate cu motopompe şi cu o motopompă remorcabilă, pentru a scoate apa din câteva curţi din Popeşti-Leordeni, de pe o porţiune de stradă şi dintr-o casă din localitatea 1 Decembrie, dar şi din trei curţi şi o casă din Cernica.

Petruş a menţionat că duminică, în judeţul Ilfov, 11 case, zeci de curţi şi porţiuni din şase străzi au fost inundate.

Potrivit acestuia, ISU Ilfov a intervenit duminică cu cinci autospeciale cu apă şi spumă dotate cu motopompe şi ejectoare pentru apă, două autocamioane de intervenţie şi patru motopompe transportabile în 17 localităţi din Ilfov afectate de ploaia torenţială: Vidra, Pantelimon, Popeşti-Leordeni, 1 Decembrie, Berceni, Jilava, Dobroeşti, Bragadiru, Chiajna, Chitila, Afumaţi, Cernica, Voluntari, Brăneşti, Copăceni, Ştefăneştii de Jos şi Dărăşti.

Simion Petruş a adăugat că duminică au fost semnalate ISU Ilfov prin 112 peste 80 de cazuri vizând efecte ale ploii torenţiale, transmite Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-01

TAGURI: ISU, ilfov, popesti-leordeni, 1 decembrie, cernica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...