2016-12-08 14:05

SOCIAL


ISU primeşte cadou o autospecială pentru incendii

 |  13:18
ISU primeşte cadou o autospecială pentru incendii

Autorităţile din sectorul 6 au donat Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă o autospecială de capacitate medie pentru stingerea indendiilor, descarcerare şi prim ajutor.

Aparatura a fost achiziţionată de-a lungul timpului şi va fi predată mâine, la sediul Grupului de Intervenţie din cadrul ISU. Concret, ajutorul constă în următoarea aparatură: autospecială de salvare şi de lucru la înalţime de 54 metri folosită pentru stingerea incendiilor şi salvarea persoanelor de la înălţime; autospecială de descarcerare utilizată la incendii, accidente rutiere, de muncă cât şi la cutremur; patru costume de scafandru; opt echipamente complete pentru salvatori tip alpinism;  opt motopompe şi patru bărci pneumatice de 8/2 persoane utilizate la inundaţii;

Echipamentele şi tehnica ce se folosesc în cazul producerii unui cutremur sunt: instalaţie pentru decontaminarea şi potabilizarea apei; detector acustic pentru localizarea persoanelor aflate sub dărâmături; trei corturi gonflabile cu compresor; trei corturi material textil cu accesorii; două complete de descarcerare; patru generatoare de curent. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-01

TAGURI: cadou, urgenta, descarcerare, indendiu, descarcerare, persoane, salvare, prim- ajutorComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Companiile aeriene, obligate să transporte gratuit echipament medical pentru persoane cu handicap 3 Decembrie este Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Rețeaua Centrelor Europene... 03 Dec 2016 | (0)
Moş Nicolae preferă să aducă daruri copiilor. Peste 300 de lei, valoarea cheltuită pe cadouri Cel mai recent studiu de piaţă realizat de MEDNET Marketing Research Center arată că 88,4%... 05 Dec 2016 | (0)