2018-11-14 18:16


ISUMB: Pompierii au primit 25 de solicitări ca urmare a furtunii din Capitală

 |  09:00
ISUMB: Pompierii au primit 25 de solicitări ca urmare a furtunii din Capitală

Ca urmare a furtunii din Capitală, pompierii au acţionat în cazul a 25 de solicitări, informează ISU Bucureşti printr-un comunicat.

"Urmare a fenomenelor meteorologice ce s-au manifestat prin precipitaţii şi vânt puternic în intervalul 18,55 - 19,55, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Dealu Spirii' al Municipiului Bucureşti au acţionat în cazul a 25 de solicitări primite la dispeceratul instituţiei. S-a intervenit simultan în diferite zone ale Capitalei pentru degajarea a 20 de copaci şi a unui stâlp de electricitate căzuţi pe carosabil. Totodată, s-a intervenit concomitent şi pentru extragerea apei acumulate la demisolul unei clădiri", relevă sursa citată.

Toate intervenţiile s-au soldat doar cu pagube materiale, iar pentru limitarea efectelor negative produse în urma furtunii ISU Bucureşti a intervenit cu 21 de autospeciale.

Cea mai afectată zonă a Capitalei din cauza furtunii a fost sectorul 1.

Cinci autoturisme avariate

 Cinci autoturisme au fost avariate şi 20 de copaci au fost doborâţi vineri, în timpul furtunii din Capitală, potrivit ultimelor date furnizate Agerpres de oficiali ai ISU Bucureşti.

Patru maşini au fost avariate de arbori căzuţi iar una, de un stâlp prăbuşit.

Oficiali ai ISU Bucureşti au precizat că pompierii intervin pentru îndepărtarea arborilor căzuţi şi că nu s-au înregistrat victime.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-06

TAGURI: pompieri, furtuna, capitala, bucuresti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...