2019-05-21 06:48


Jandarmeria dă ÎNAPOI: ”Aceste imagini nu ne fac CINSTE”

 |  21:19
Jandarmeria dă ÎNAPOI: ”Aceste imagini nu ne fac CINSTE”

Jandarmeria face un pas înapoi după violențele fără precedent de vineri. Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a vorbit, la Digi24, despre violențele de la mitingul diasporei.

Adriana Nedelea, jurnalist Digi 24: Prezentam imagini cu oameni nevinovați care țin mâinile ridicate și pe care jandarmii îi lovesc cu bestialitate, nu oricum.

Georgian Enache: Sunt imagini care nu ne fac cinste.

Adriana Nedelea: Și îmi spuneați că nu e nicio anchetă internă.

Georgian Enache: Nu se pot desfășura, în paralel, mai multe anchete. Există o anchetă pe care o fac procurorii militari în acest moment și care suspendă orice altă anchetă. Nu se pot face două anchete în același timp. Și cred eu că așa este bine, ca un organ imparțial să facă aceste anchete, nu Jandarmeria, care ar putea fi acuzată de subiectivism.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-13

TAGURI: jandarmeria romana, mesaj, georgian enache, violente, miting, proteste
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NEGRO
13 Aug 2018

Jandarmeria sa faca curatenie in propria ograda. Sa-i defere justitiei pe numitul Catalin Razvan Paraschiv fost degustator de tuica si orchestratorul hartuielilor dintre provocatori si jandarmi pentru a declansa razbunarea pe manifestantii pasnici cu grenade cu substante interzise si cu tunurile de apa cerute insistent cu zile inainte de Lia Olguta Vasilescu si pe Sebastian Cucos celalalt protapit i n fruntea Jandarmilor. Sa-i dea pe mana justitiei si pe subordonatii lor acefali ce si-au depasit in slugarnicie fata de comanda de partid conducatorii. Jandarmeria ca sa se reabiliteze fata de cei care i-au platit pentru a-i apara nu pentru a-i umili si rani sau chiar a-i ucide (numai un noroc chior n-a facut sa fie valuri de victime in nebunia bahica a lui Paraschiv). Va trebui mult timp ca aceasta institutie de forta trecuta cu arme si bagaje in slujba cleptocratilor PSD sa redevina ceea ce ar trebui sa fie! Vrem aspre pedepse comandantilor convertiti atat de rusinos in slugi politice PSD precum si gealatilor sadici care s-au intrecut in maltratarea dementa a demonstrantilor pasnici. Iar pupezele de la pupitrul de comanda, Carmen Dan si prefecta interimara a Capitalei sa-si dea demisiile de dezonoare.
TRADATORI DE TARA
14 Aug 2018

SA VEDEM PE CINE APARA DUPA CONDAMNAREA LUI MUSOLINI DRAGNEA DE TELEORMAN
ANONIM
14 Aug 2018

Nu stiu ce are dragnea asta in inima, dar manifesta ura fata de poporul roman atat de mare incat se mira proprii lui colgegi de partid si o spun chiar ei socati ca rabufneste de ura dementa, asa am aflat si noi. Nu e normal sa joci atat de urat, te prefaci ca le vrei binele sa iesi in alegeri dp ce ani in sir fura oamenii tinuti artificial sarmanii Europei, le dai mici reparatii, vin ailalti sa te contracareze ca sa nu faci cum ai promis lor, dar uite ca nu ai pe cine pune onest si fara apartenenta la vechile structuri pcr si secu in locul canaliilor astora. Ca am vrea sa ii dam jos, dar nu putem pt ca e creata mizeria capusa pe noi si nu stim cine ar fi CUM TREBUIE, tot ei ne ofera pruncii lor ca sa poata pastra averau furata noua vreme de... minim 29 de ani. Cand vad cum ies toti politicii ce facura numai jaf si pradaciuni, ca uite Ponta dadu ungurilor ce fu despagubit de noi prin legile reparatiei abuzurilor asupra proprietatilor confiscate romanilor, deci au marit abuzul defapt. Pe cine sa alegi? Pe cei pusi tot de cei din culisele sistemului mafiot? Poporul nu are niciun instrument de decizie propriu, nici referendumul nu e decat ... consultativ. Deci poporul are mainile legate ca intainte de `89. Dar nu vede deloc. Si apoi pe fondul saturarii de hotie vin tot ei ai lor sa se instaleze pt a-si pastra averile imense. Nici nu stie ast popor cat a fost furat. Si nici de cine. Atunci, CUM sa faca ceva bun cu adevarat pt el? Nu are nici instrumente si nici cunoasterea adecvata, deci, cu regret vor ramane tot ei ai lor.
ANONIM
14 Aug 2018

DE CE NU AU NUMERE MATRICOLE POLITISTI ? NU LE FACE NIMIC ERAU OLTENI DE A LUI MAFIOTUL PUSCARIAS DE TELEORMAN SI GASCA
TRADATORI DE TARA
15 Aug 2018

SAU PISAT PE ONOAREA LOR
CAMILA RODELA
30 Aug 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri


STARBAG