2018-11-19 15:38


Jandarmeria şi Poliţia vor asigura ordinea publică la meciul Steaua Bucureşti- Vardar Skopje

 |  09:33
Jandarmeria şi Poliţia vor asigura ordinea publică la meciul Steaua Bucureşti- Vardar Skopje

Ordinea publică va fi asigurată de Jandarmerie şi Poliţie la meciul de fotbal dintre Steaua Bucureşti şi Vardar Skopje, din preliminariile Champions League, derby care se va disputa pe stadionul „Arena Naţională”. Peste 500 de jandarmi şi 200 de poliţişti vor acţiona marţi pe „Arena Naţională”.

Accesul spectatorilor în stadion la meciul Steaua Bucureşti- Vardar Skopje se va face începând cu ora 18,15, doar pe bază de bilete şi invitaţii.

Poliţia Capitalei va acţiona pentru menţinerea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, prin prevenirea manifestărilor violente, a actelor de vandalism sau a altor fapte antisociale.

Poliţiştii vor acţiona atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră. În acest sens, poliţiştii bucureşteni vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto, precizează Poliţia Capitalei.

Potrivit Jandarmeriei Capitalei, suporterii pot achiziţiona bilete de intrare şi în ziua desfăşurării partidei, de la casa de bilete din b-dul Basarabia, până la ora 17,45 şi de la casele de bilete din b-dul Pierrre de Coubertin şi str. Maior Ion Coravu, până la ora 20,45, transmite Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-16

TAGURI: jandarmeria, politia, steaua, bucuresti, vardar, skopje
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...