2018-12-15 06:38


Jucăriile educative sunt în topul preferințelor pentru cadourile de 1 iunie

 |  17:04
Jucăriile educative sunt în topul preferințelor pentru cadourile de 1 iunie

Cel mai important lucru pentru români atunci când aleg un cadou este utilitatea respectivului produs și măsura în care acesta ajută la dezvoltarea copilului (83%), conform unui studiu Noriel.

Faptul că românii caută să dezvolte aptitudinile copilului prin joacă este dovedit și prin tipul de jucării pe care îl aleg: cea mai mare căutare o au jocurile educative, precum puzzle-uri, jocuri de modelat, pictat sau jocurile cu cifre și cuvinte (60%), urmate de cele pentru exterior (46%) și apoi clasicele plușuri, păpuși și mașinuțe (30%).

„Procesul prin care alegem un cadou s-a schimbat foarte mult în ultimii ani: suntem mai atenți la brand, utilitatea produsului, calitate și preț. Astfel cei care cumpără o jucărie sau un cadou se informează înainte, îndeosebi părinții, și caută produse educative, care să dezvolte anumite aptitudini în funcție de vârsta și etapa de dezvoltare în care se află copilul. Noriel a identificat încă din anii trecuți acest interes în creștere pentru jucăriile educative, de aceea a investit mai mult în dezvoltarea acestui segment sub brand propriu”, a declarat Cristian Constantinescu, CEO Noriel. Deși cei mai mulți se informează anterior unei achiziții pe website-urile magazinelor de jucării (80%), 60% fac achiziția din magazinele fizice specializate și aproape 40% fac achiziția online.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-29

TAGURI: jucarii, educative, parinti, copii, 1, iunie, top, preferinte, cadouri, noriel
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...