2018-09-26 17:53


Judeţul unde oamenii au apă potabilă doar câteva ore pe zi din cauza secetei

 |  14:15
Judeţul unde oamenii au apă potabilă doar câteva ore pe zi din cauza secetei

Mii de familii din 29 de sate din judeţul Arad au apă potabilă din reţea doar câteva ore pe zi din cauza secetei din ultimele săptămâni. De asemenea, restricţia este impusă şi din cauza presiunii slabe cauzate de consumul dublat, în condiţiile în care oamenii îşi udă mai mult grădinile.

Astfel, locuitorii din comunele arădene Bocsig, Hăşmaş, Archiş, Craiva şi Beliu au apă potabilă din reţea doar câteva ore pe zi.

În aceste comune, furnizorul apei este o uzină din localitatea Bocsig. Reprezentanţii acesteia au declarat că problemele sunt cauzate de lipsa de precipitaţii şi dublarea consumului, transmite Mediafax.

Autorităţile locale au precizat că, în ultimele două săptămâni, fuznizarea apei a fost oprită pe timp de noapte.

"Problema este că din cauza lipsei ploilor oamenii îşi udă foarte mult grădinile, iar consumul a explodat. Rezervoarele şi reţelele de care dispunem nu fac faţă acestui consum", a precizat un reprezentant al Uzinei de Apă Bocsig, Vicentie Palcu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-17

TAGURI: judet, apa, potabila, cateva, ore, seceta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GERILA
17 Aug 2015

Ce se intampla cu Termourban Oleniţa in sezonul rece 2015-2016 ? De ce pe site-ul oficial al primariei municipiului nu se precizeaza nimic in acest sens ?
PRIMĂRIA
17 Aug 2015

DA, DOMNE, DA-N RESTU TIMPULUI LE DĂM LA ROBINETE HORINCĂ NUMA, NUMA!
CETATEAN
17 Aug 2015

Si in Bucuresti pompele de la Metrou , au secat toata pinza freatica a orasului pina la 15 - 20 metri adincime . Acum 25 ani era la 6 metri . Capitala va deveni un desert , in urmatori ani .
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...