2018-12-10 16:17


Jurnalist celebru se implică în lupta anti-drog

 |  16:02
Jurnalist celebru se implică în lupta anti-drog

Jurnalistul Claudiu Lucaci este noul vicepresedinte al C.I.A.D.O. Romania, cunoscută organizaţie antidrog.

Atributiile lui se vor axa in coordonarea compartimentului de comunicare publica, dar si reprezentarea in Comisia Europeana si Natiunile Unite .

Jurnalist celebru se implică în lupta anti-drog
zoom
“Claudiu Lucaci este doctor în sociologie, cu specializare în sociologia comunicării. Cadru didactic asociat la Facultatea de Comunicare și Relatii Publice, este jurnalist cu o experienta de 25 de ani in presa scrisa, radio și televiziune. A avut o activitate de lunga durata in pozitii inalte din administratia publica centrala: Purtator de cuvant al Guvernului (2001 – 2003), Consul General al Romaniei in SUA (2003-2005) si a colaborat in proiecte de consultanta corporativa. A coordonat proiecte nationale majore precum Summit-ul NATO de la Bucuresti (2008).” se arată într-un comunicat remis Puterea.ro.

“Daca eu la 92 ani ma pot implica, nu pot sa cred ca tinerii , jurnalistii , sindicalistii si fiecare cetatean in parte, n-ar putea, daca tot clamam fiecare ca dorim o schimbare ! Schimbarea se face participand si nu asteptand sa o faca altii .” a declarat Constantin Bălăceanu Stolnici.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-18

TAGURI: antidrog, ciado, claudiu lucaci, balaceanu stolnici
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...