2018-12-12 09:39


Klaus Iohannis, despre dublarea alocaţiilor pentru copii: Cu siguranţă se vor găsi soluţii pentru resurse

 |  08:14
Klaus Iohannis, despre dublarea alocaţiilor pentru copii: Cu siguranţă se vor găsi soluţii pentru resurse

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, referitor la legea privind dublarea alocaţiilor pentru copii, adoptată de Parlament, că a vorbit cu premierul Victor Ponta despre problema resurselor pentru aplicarea acestei legi şi cu siguranţă se vor găsi soluţii în acest sens.

"Am vorbit despre această chestiune şi cu siguranţă se vor găsi soluţii", a afirmat preşedintele Klaus Iohannis.

Camera Deputaţilor a decis, miercuri, dublarea alocaţiilor de stat pentru copii, adoptând un amendament al PNL în acest sens la Ordonanţa de urgenţă 65/2015.

Premierul Victor Ponta a afirmat că Guvernul şi PSD susţin majorarea alocaţiei de stat pentru copii şi nu se pot opune acestui principiu, dar iniţiatorii propunerii nu au indicat sursa de finanţare. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-21

TAGURI: klaus, iohannis, dubleaza, alocatie, copil, siguranta, gaseste, solutii, resurse
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


IULIA TABACU
21 Mai 2015

Sursa de finantare trebuie si ar fi echitabil sa se ia de la salariile alesilor din guvern si din pensiile alea nesimtite tot ale acestora ca sa traiasca si ei criza financiara ca pina acum au dormit au mintit au furat si noi i am suportat acum sa suporte si ei cea ce au suportat cei din popor timp de 25 de ani ca acesti alesi nu s au gindit macar 1 secunda la popor dar poporul le a suportat toate hotiile si mofturile si pe linga salariile mari pe care tot poporul le a dat ne au furat de ne au stins ca popor si tara dispersindu ne prin toata lumea ca sa traim
Random imageUltimele stiri


loading...