2018-12-14 01:00


Klaus Iohannis: Este inadmisibil şi exclus ca Institutul Cantacuzino să dispară

 |  12:08
Klaus Iohannis: Este inadmisibil şi exclus ca Institutul Cantacuzino să dispară

Preşedintele Klaus Iohannis vizitează miercuri Institutul Cantacuzino, el întâlnindu-se, în curtea instituţiei cu angajaţi ai Institutului. Şeful statului le-a spus acestora că este inadmisibil sau exclus ca Institutul să dispară.

Klaus Iohannis a ajuns la Institutul Cantacuzino la ora 11.00, fiind întâmpinat de directorul demisionar al instituţiei, Adrian Onu.

La sosirea preşedintelui, un grup de persoane a afişat o pancartă cu un mesaj pentru salvarea Institutului Cantacuzino. Klaus Iohannis s-a întâlnit în curtea Institutului Cantacuzino cu angajaţi ai instituţiei, având o discuţie cu aceştia.

"Mulţumesc că m-aţi aşteptat, am văzut că nu se clarifică lucrurile şi am vrut să vin personal, să vorbesc cu conducerea şi să încercăm să clarificăm lucrurile. Este indmisibil sau exclus ca Institutul să dispară", a precizat Klaus Iohannis.

Oamenii i-au transmis că această vizită îi face să nu-şi piardă speranţa şi i s-au plâns preşedintelui că pleacă speacialiştii din institut.

Klaus Iohannis urmează să viziteze centrul de producere a vaccinului gripal, laboratorul microbiologie moleculară şi laboratorul infecţii nosocomiale şi rezistenţă la antibiotice, laboratorul de infecţii transmise prin vectori, laboratorul zoonoze şi laboratorul infecţii respiratorii virale, precum şi muzeul Institutului Cantacuzino.

De asemenea, preşedintele va avea discuţii cu membrii conducerii Institutului Cantacuzino şi va face o declaraţie de presă la finalul întâlnirii. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-13

TAGURI: klaus, iohannis, este, inadmisibil, exclus, institut, cantacuzino, dispare, angajat, presedinte
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


JOHN
13 Mai 2015

Pacaleala. A venit, a facut poze, a spus angajatilor sa stea linistiti si cam atat. Asa liniste sa aiba el toata viata. De ce dracu nu a venit pana acum ? a venit cand deja e in lucru o ordonanta de urgenta. Oricum, nu il mai vedem pe aici si cu siguranta ne-a uitat deja.Suntem in Romania, nu ?
Random imageUltimele stiri


loading...