2019-01-16 06:29


Klaus Iohannis: Plagiatorii trebuie să dispară din politică și din mediul universitar

 |  11:46
Klaus Iohannis: Plagiatorii trebuie să dispară din politică și din mediul universitar

Președintele Klaus Iohannis a declarat luni, la deschiderea noului an universitar a Universității de Vest, referitor la chestiunea plagiatelor, că este foarte important să existe un verdict clar și în timp util. Şeful statului a ţinut să precizeze că plagiatorii trebuie să dispară din politică și din mediul universitar.

"În chestiunea plagiatului este foarte important să avem un verdict clar și acest verdict să se găsească în timp util", a precizat preşedintele Klaus Iohannis, potrivit Agerpres.

Potrivit şefului statului, plagiatorii trebuie să dispară din politică și din mediul universitar.

"Un politician dovedit ca plagiator trebuie să dispară din spațiul politic. Un cadru universitar dovedit plagiator trebuie să dispară din spațiul universitar. Dacă se dovedește că nu a fost plagiator, este necesar să se constate în timp util și foarte clar", a subliniat Klaus Iohannis.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-03

TAGURI: klaus iohannis, plagiator, trebuie, dispare, politica, mediu, universitar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
03 Oct 2016

HA HA...SE GOLESTE PARLAMENTUL....EXACT ASTA AM DISCUTAT ACUM 3 ANI CU CINEVA..MA CE AR FI DACA S-AR LUA LA VERIFICAT TOTI "DOCTORII" ASTIA CARE AU DOCTORATE DAR NU SUNT IN STARE SA FACA NIMIC IN DOMENIUL RESPECTIV....EXACT CUM ERA ELENA CEAUSESCU SUNT ACUM MII DE PERSOANE TOT ASA.....DAR NICUNUL NU PRACTICA MESERIA IN CARE E "DOCTOR"..TOTI SUNT IN FUNCTII POLITICE FARA NICIO LEGATURA CU DOCTORATUL
Random imageUltimele stiri

loading...