2018-07-21 12:48


L-au ȘICANAT în trafic, dar nu știau că e luptător K1. Ce au pățit 3 romi cu chef de bătaie

 |  15:26
L-au ȘICANAT în trafic, dar nu știau că e luptător K1. Ce au pățit 3 romi cu chef de bătaie

Trei cetăţeni de etnie romă, care au şicanat şi au vrut să bată cu bâtele un motociclist în trafic pe drumul Curtea de Argeş - Piteşti, au avut parte de o mare surpriză. Motociclistul era un poliţist care a lucrat la mascaţi, a luptat în Kosovo şi în galele de K1. Doi dintre romi au fost bătuţi, iar al treilea a fugit. Cei trei s-au ales cu plângere penală pentru distrugere şi lovire.

Trei bărbaţi romi care se aflau într-un autoturism BMW s-au şicanat în trafic cu un alt participant aflat în trafic, pe motocicletă, acesta din urmă fiind un poliţist de la Secţia Rurală Albeştii de Argeş. Este vorba despre George Fir, un poliţist care a lucrat în trecut la mascaţi şi a fost în misiuni în Kosovo.

La intrarea în comuna Bascov, lângă Piteşti, romii l-au blocat, i-au pus maşina în faţă, iar poliţistul a căzut cu motocicleta, moment în care şi-a rupt un deget. Cei trei bărbaţi au coborât din maşină cu bâte pentru a-l lua la bătaie pe George Fir, însă doi dintre ei au fost bătuţi măr, iar al treilea a fugit, fiind prins în cele din urmă. Toţi agresorii au ajuns ulterior la spital, scrie adevarul.ro.

George Fir, unul dintre cei mai apreciaţi poliţişti din Argeş, a lucrat ani de zile în Trupele Speciale, a fost luptător K1, fostă gardă de corp pentru un judecător care ancheta crimele din Kosovo şi pe care l-a însoţit în deplasările în teren, pentru cercetări sau identificare de martori.

Fost agent de la SPIR (Serviciul de Poliţie pentru Intervenţie Rapidă), George Fir este foarte cunoscut ca practicant de arte marţiale şi luptător în competiţii de tip K1. 

Cei trei romi au mai încercat să şicaneze şi alţi participanţi în trafic până la incidentul din Bascov, asta până şi-au găsit naşul în persoana poliţistului luptător K1.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-13

GALERIE MEDIA


TAGURI: romi, arges, batut, george fir

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
13 Aug 2017

vai tovarasi un caz clar de discriminare sa intervina Dan Diaconescu in direct si sa o aduca martor pe MonaLisa din Plescoi..politistul e de vina pentru ca s-a nascut cand nu trebuie si pentru ca motocicleta e ceva ilegal..huoooo..sa vina Elena Basescu sa tina un discurs despre discriminarea mafiotilor...sa traiti bine-manele si pumni in gura
RASCANU LILIAN DORU
14 Aug 2017

Boraturile astea tiganesti neam spurcat si puturos si murdar NU SE LINISTESC
GANDALF
15 Sep 2017

Dacă jegurile rusești nu-l asasinau pe Mareșal, azi, țarișoara noastră dragă n-ar fi fost sufocată de jegurile țigănești. Bravo Georgică, rupe-le ciocu' . Trebuie însă făcut ceva mai mult contra acestor scursuri care au căpătat ”dreptul” să facă ce ”vrea” mușchii lor țigănești în țara noastră.
Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.