2018-12-12 10:37


La Constanța, ZIUA NAȚIONALĂ cu distracție!

 |  13:50
La Constanța, ZIUA NAȚIONALĂ cu distracție!
Marius Florian

De Ziua Națională a României sunt programate manifestații sau evenimente în toată țara. În Constanța, orașul care a deținut recordul de participare în a treia seară de proteste organizate împotriva guvernării și a „sistemului”, va avea loc o manifestație artistică.

Expoziții de artă (sculptură și ceramică) sau concerte de muzică ușoară și populară. Este programul organizatorilor, ai unora dintre cei care au reprezentat „Strada” în zilele protestelor.

Asociația „Demos” Constanța și grupul „Salvează România” vor aduce pe scenă mai mulți artiști, printre care Maria Spînu, Maria Panov, Iancu Gana, Veornica Apetri, Cristiana Roșca sau ansambluri folclorice ale minorităților dobrogene.

Prezentatorul va fi Codruț Burdujan, o voce vehementă din zilele protestelor.

Raperul MarkOne1: „Ne batem joc de copiii noștri, de viitor”

Capul de afiș al concertelor din Constanța de 1 Decembrie va fi raperul MarkOne1. A locuit între 1974 – 2000 în SUA, însă s-a întors în România pentru „a-mi spune părerea despre problemele care există în țară”.

„Voi fi alături de Secțiunea Sălăjan, Codruț Burdujan și ceilalți care vor vânta. E nevoie să fiu alături de cei din Constanța, am văzut că au fost foarte activi cu ieșiri în stradă pentru Colectiv și în manifestările contra Guvernului. Simt nevoia să fiu alături de ei. La București, oricum sunt mulți alți artiști și sunt destui oameni care pot să susțină Bucureștiul. Zic că locul meu e acolo, la Constanța. Bunicul meu e din Constanța, mama mea e din Constanța, trebuie să mă întorc și eu spre Constanța, nu? Sunt patriot convins, român 100% și simt nevoia să îmi spun părerea despre problemele care există în țară. Simt nevoia să exprim sentimentul tuturor, sunt probleme majore care ar trebui să trezească mulțimea sau măcar să răsune vocea tuturor în toată țara. Eu am un copil de patru ani și jumătate, care e la grădiniță și eu sunt obligat să îi asigur de la caiețele până la hârtia de WC! Nu e o problemă pentru mine, o fac cu drag, pentru că e copilul meu. Dar, problema este în felul următor: partea care ar trebui să susțină aceste lucruri nu există! E cea mai rușine! Nu avem grijă de copii, de viitor, de spitale, de medici, de profesori... ce să zic... știm foarte bine problemele care există în țara asta”, a spus MarkOne1, pentru PUTEREA.

Locul de desfășurare al concertelor de la Constanța este unul simbolic, începând cu ora 11:00, la locul unde s-au aprins lumânări pentru sufletele victimelor de la Colectiv, la Harta Mozaic din Parcul Primăriei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-29

TAGURI: constanta, ziua nationala, distractie, tensiuni, markone1
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VASILE DIN GALATI
30 Noi 2015

Pacat ca T udor Mihai Bara nu se afla in Constanta.
Random imageUltimele stiri


loading...