2018-10-20 07:53


La Predeal se va deschide sâmbătă sezonul de schi. Fără zăpadă!

 |  17:25
La Predeal se va deschide sâmbătă sezonul de schi. Fără zăpadă!
Florentin Dincă

Sezonul de schi se va inaugura sâmbătă la Predeal, însă doar cu un spectacol de muzică, mâncare şi vin fiert. Fără schiuri şi fără sănii, pentru că zăpada naturală lipseşte aproape cu desăvârşire. Va fi doar cea artificială, insuficientă pentru preacticarea sporturilor de iarnă.

"La Predeal a devenit o tradiție ca sezonul de schi să se deschidă a doua zi de Crăciun. Chiar dacă nu avem zăpadă ca în anii trecuți, am amenajat baza pârtiei Clăbucet, unde vor avea loc un spectacol și demonstrații ale școlilor de schi, ale jandarmeriei montane și ale echipei Salvamont Predeal. Dorim să le oferim turiștilor prezenți în stațiune momente de distracție și relaxare", a declara pentru Agerpres primarul orașului Predeal, Liviu Cocoș.

Pe niciuna din cele cinci pârtii din stațiune nu se schiază. Temperaturile ridicate din ultimele zile nu au permis însă nici pornirea tunurilor pentru producerea zăpezii artificiale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-24

TAGURI: predeal, schi, zapada, sezon
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SG.JEANA KYZDA (POL. ȚĂRII)
24 Dec 2015

ATANSION, ATANSION! TĂȚI SCHIORII DĂ PĂ PLAIU MIHORITIC FĂRĂ NĂMETE SÎNT OBLIGAȚI SA-ȘI DOTEZE SCHIURILI CU ANVELOPE DĂ IARNĂ, DOMNE! (”REAȚI A DRACULU DĂ TALENTE BĂȘTINOASE!”)
Random imageUltimele stiri


loading...