2018-12-12 09:34


La capelă pentru două ore de sex pe lună

 |  21:00
La capelă pentru două ore de sex pe lună

S-au văzut pe holurile judecătoriei. Ea îşi ispăşea pedeapsa într-un penitenciar exclusiv pentru femei, el - la Rahova. A fost dragoste la prima vedere. S-au dat în judecată pe dosare fictive doar pentru a se cunoaşte mai bine şi au sfârşit prin a se căsători. Acum sunt soţ şi soţie după ce cununia a fost oficiată la Capela Penitenciarului Jilava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al penitenciarului, subcomisarul Cristian Micu, naşul celor doi a fost chiar un coleg de celulă al mirelui. „În medie, sunt câte 20 de căsătorii pe an la penitenciarul nostru. Primesc câte 48 de ore în camera nupţială imediat după nuntă, iar apoi au dreptul la vizite intime câte două ore pe lună timp de un an. După acel an, la fiecare trei luni”, a afirmat Micu pentru ziarul „Puterea”. Pentru a-şi consuma actul intim, amorezii au la dispoziţie două camere, folosite alternativ. „Suntem primul penitenciar care a venit cu această idee”,se laudă reprezentantul de la Jilava. Celibatarii pot beneficia de cele două ore, însă numai dacă fac dovada, prin act notarial, că sunt împreună cu iubita de minimum 6 luni.

Pentru a putea să îşi revadă soţia sau iubita, purtarea deţinutului trebuie să fie exemplară. Dacă e cuminte, poate să primească până la câteva zile de permisie, dar atunci îşi pot lua adio de la camera nupţială în semestrul respectiv. De la aprobare şi până la acordare, deţinutul nu poate călca pe bec chiar dacă până atunci nu a avut probleme. Un telefon descoperit în patul său ar putea fi decisiv în anularea acestui avantaj.

Ce-i drept, toţi cei care aleg căsătoria după gratii sunt gata să înceapă o nouă viaţă în societatea pe care la un moment dat au respins-o. „Au avut comportament decent şi înainte, dar clar că şi după”, mai afirmă subcomisarul de la Jilava. Mulţi dintre cei care aleg să se căsătorească la penitenciarul de lângă Bucureşti au pedepse mai uşoare, până acum neînregistrându-se cazuri în ceea ce-i priveşte pe condamnaţii pe viaţă.

Lună de miere de 5 zile

Conform legii, persoanele condamnate care execută pedeapsa în regim semideschis sau deschis pot primi în acest scop o învoire de până la 5 zile, perfect pentru o lună de miere scurtă în afara gratiilor. În plus, căsătoria se poate oficia în localitatea de domiciliu al mirilor, totul după ce deţinutul respectă cu stricteţe toate regulile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639255-12-26
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...