2018-07-16 11:52


“La teatrale cu matale!”

 |  17:11
“La teatrale cu matale!”

Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti va găzdui astăzi, începând cu ora 12.00, cea de-a şasea ediţie a Festivalului de Teatru pentru Copii şi Tineri “La teatrale cu matale!”.

La eveniment participă trupe alcătuite din elevi ai şcolilor generale şi liceelor din sectorul 6, precum şi din copii incluşi în sistemul social de protecţie. Proiectul îşi propune să îndrume copiii şi tinerii din toate categoriile sociale pe drumul care duce la descoperirea şi afirmarea personalităţii.În lupta pentru câştigarea marelui premiu s-au înscris: trupa Teatrului Masca, trupa Centrului pentru Copii cu Dizabilităţi "Domniţa Bălaşa", trupa DGASPC Sector 6, trupele de teatru ale Liceelor Gheorghe Asachi şi Marin Preda. Mai participă micii artişti ai Şcolilor nr. 142, nr. 59, nr. 169 şi nr. 197. În afara concursului va evolua şi trupa artisitică a Penitenciarului Rahova.Juriul este alcătuit din actori profesionişti şi specialişti în domeniul protecţiei copilului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-08-18

TAGURI: arta, teatru, festival, copii, penitenciar, concurs, artisti

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.