Legea Locuinței, retrimisă de Iohannis la Parlament
2018-08-19 07:00


Legea Locuinței, retrimisă de Iohannis la Parlament

 |  17:17
Legea Locuinței, retrimisă de Iohannis la Parlament

Președintele Klaus Iohannis a trimis marți Parlamentului spre reexaminare actul normativ pentru completarea Legii locuinței nr. 114/1996.

''Considerăm că asigurarea de locuințe pentru categoriile de persoane defavorizate impune, în mod necesar, adoptarea de măsuri legislative coerente, eficiente, predictibile și, în același timp, responsabile, numai astfel statul realizându-și funcția socială prin protecția pe care dorește să o acorde unor persoane vulnerabile. Însă, deosebirea de tratament juridic între persoanele care pot beneficia de locuință socială și persoanele care pot beneficia de locuință de sprijin nu se justifică, în opinia noastră, prin raportare la criterii obiective și raționale, motiv pentru care se impune reexaminarea de către Parlament a Legii pentru completarea Legii locuinței nr. 114/1996'', se arată în cererea de reexaminare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-29

TAGURI: klaus iohannis, legea locuintei, parlament

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...