2016-12-05 02:35

SOCIAL


Liceeni pregătiţi pentru piaţa muncii

 |  17:58

Convex Network,în calitate de beneficiar, împreună cu partenerii săi Qipa Individual Development şi Colegiul Tehnic Energetic,a lansat proiectul Practicaînîntreprindere simulată. Acesta este un proiect derulat în perioada ianuarie 2012- iunie 2013, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, axa prioritară 2: „Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii”, domeniul major de intervenţie 2.1: „Tranziţia de la şcoală la viaţă activă".Obiectivul general al proiectului este de a avea tineri absolvenţi mai bine pregătiţi pentru a face faţă provocărilor inserţiei pe piaţa muncii sau continuării studiilor şi pentru a-şi canaliza eforturile de dezvoltare într-o direcţie care să integreze vocaţia lor şi dezvoltarea de competenţe şi abilităţi cerute de angajatori.Grupul-ţintă al proiectului „Practica în întreprindere simulată” este reprezentat de 80 de elevi de liceu din anii terminali în cadrul partenerului naţional Colegiul Tehnic Energetic.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-26

TAGURI: proiect, tineri, practica, scoala, piata- muncii, liceuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ministrul Muncii anunță programul ”Prima cameră” Tinerii care provin din sistemul instituționalizat ar putea beneficia, începând de anul viitor,... 21 Noi 2016 | (0)
Guvernul introduce Registrul de Evidență a salariaților Guvernul a aprobat miercuri o hotarare care prevede introducerea unui registru de evidenta a... 23 Noi 2016 | (0)