2018-12-19 10:23


Lifturile Metrorex au intrat la apă

 |  17:04
Lifturile Metrorex au intrat la apă

Proiectul de peste 20 milioane de euro al Metrorex pentru lifturile destinate persoanelor cu dizabilităţi pare unul sortit eşecului.

În două din staţiile de metrou dotate cu astfel de instalaţii, montate de firmele Somet SA şi Schindler România SRL -  Basarab şi Anghel Saligny -, ascensoarele nu funcţionează din diferite motive. „Dom’le, doar la început a mers. A intrat apă la ele şi s-au stricat. Nu mai încercaţi“, ne-a întâmpinat un paznic la Anghel Saligny. La Basarab, angajaţii nu îşi aduc aminte să fi funcţionat: „Nu vă putem ajuta, nu merg. Nu ştim când vor da drumul”. De altfel, în mai toate staţiile au apărut infiltraţii de apă, oficialii Metrorex punând totul pe seama reţelelor de apă şi termoficare.

În urmă cu un an, regia păstorită de Gheorghe Udrişte anunţa că până în 2013 în toate cele 51 de staţii vor putea fi văzute nu mai puţin de 83 de lifturi. Până în momentul de faţă, lifturile au fost montate doar în staţiile Basarab, Anghel Saligny, Nicolae Teclu, 1 Decembrie 1918, Nicolae Grigorescu, 1 Mai, Gara de Nord 2, Jiului şi Parc Bazilescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-05-12
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...