2018-07-18 17:54


Lista trenurilor anulate din cauza viscolului

 |  10:07
Lista trenurilor anulate din cauza viscolului

CFR Călători a luat decizia de a anula şapte trenuri Regio, care circulau pe rute din zona de sud a ţării, din cauza viscolului. La această oră nu sunt linii închise şi nici trenuri blocate, însă circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă.

Conform sursei citate, legăturile feroviare sunt asigurate pe toate rutele, iar marţi sunt anulate următoarele trenuri: R 8572 şi R 8573, Feteşti-Slobozia Veche şi retur; R 8382, R 8381, R 8384 şi R 8385 şi R 8388, Mangalia - Constanta şi retur.

În Gara de Nord, cea mai mare întârziere, de 25 de minute, o au două trenuri care trebuiau să sosească din Craiova, respectiv Slobozia.

Pe rutele Ciulniţa-Călăraşi, Urziceni - Slobozia, Constanţa-Mangalia şi Medgidia-Tulcea se circulă cu tracţiune Diesel, motiv pentru care unele trenuri pot înregistra întârzieri, potrivit companiei care administrează reţeaua de cale ferată, CFR SA.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-17
Citeste si:
UPDATE. Caraș-Severin, Mehedinți, Călărași și Constanța, sub COD GALBEN de ninsori și viscol. Vânt și ninsori slabe în restul ţării

TAGURI: cfr calatori, lista trenuri anulate, viscol

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.