Litoralul românesc, din nou capitala europeană a sportului
2018-08-15 19:45


Litoralul românesc, din nou capitala europeană a sportului

 |  16:54
Litoralul românesc, din nou capitala europeană a sportului

După ce luna trecută staţiunea Mamaia a fost, pentru o zi, capitala europeană a sportului, găzduind Maratonul Nisipului, în luna aprilie o altă staţiune de pe litoralul românesc continuă tradiţia evenimentelor sportive internaţionale la Malul Mării Negre.

Pe plaja sălbatică din comuna Corbu (judeţul Constanţa), va avea loc pe 25 aprilie Beach Race XCO - singurul concurs de ciclism MTB din Europa care se desfășoară pe nisip. Până la ora actuală, peste 200 de iubitori ai sportului cu pedale s-au înscris la inedita cursă de la Malul Mării, acreditată de Uniunea Ciclistă Internaţională, ce vor să acumuleze puncte pentru a ajunge la Olimpiada de la Rio de Janeiro, de anul viitor. Înscrierile online se pot face pe website-ul oficial http://www.mtbpeplaja.ro si pe ridersclub.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-04-16

TAGURI: litoral, beach, race, xco, sport, concurs, de, ciclism, inscrieri

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...