2018-10-18 12:22


Liviu Dragnea, ANUNȚ important despre salariile MEDICILOR. Ce măsuri se iau

 |  16:15
Liviu Dragnea, ANUNȚ important despre salariile MEDICILOR. Ce măsuri se iau

Președintele Partidului Social Democrat (PSD) și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Bacău, că salariile medicilor nu vor mai fi impozitate de la 1 ianuarie 2018, el adăugând că această măsură va fi luată pentru a-i determina pe medici să nu mai plece la muncă în străinătate.

,Pentru orice medic, impozitul pe salariu va fi zero, indiferent de salariu. S-a tot vorbit de ani de zile, ne-am plâns toți că ne pleacă medicii din țară. Normal că, având capacitatea de pregătire foarte bună, mergeau să câștige bani mai mulți. Ca să îi aduci înapoi trebuie să le oferi salarii comparabile cu ceea ce este în Vest", a afirmat Dragnea.

Liviu Dragnea a mai precizat că salariile medicilor militari vor fi aliniate la nivelul celor ale medicilor civili, o dată cu intrarea în vigoare a Legii salarizării unice în sistemul bugetar.

,,Spre deosebire de alte categorii sociale la care creșterile vor fi graduale, în următorii ani, creșterile la medici vor fi exact de la 1 ianuarie 2018 în totalitate'', a mai spus liderul PSD

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-20

TAGURI: psd, liviu dragnea, medici, salarii medici, impozit salarii medici
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NUTI
19 Mai 2017

Dar plicurile,au voie sa le ia?Sa le fie rusine!
Random imageUltimele stiri


loading...