2018-12-19 10:04


Locuinţă socială în bătaie de joc. VEZI VIDEO!

 |  18:14
Locuinţă socială în bătaie de joc. VEZI VIDEO!

Fănel Ştefan, un cetăţean din sectorul 5 al Capitalei, trăieşte, cu cei patru copii, mai rău ca în Evul Mediu, într-o casă care nu este racordată la reţeaua de canalizare, nu are curent electric şi nici gaze, dar care se află în proprietatea municipalităţii. Mai mult, locuinţa nu are nici măcar un acoperiş în toată regula. Ploaia pătrunde prin tavanul aşa-zisului imobil.

Cetăţeanului, care susţine că plăteşte o chirie de 50 de lei pe lună pentru respectiva locuinţă, nu i se permite să-şi construiască un acoperiş adevărat, din simplul motiv că nu este proprietarul terenului. “Imobilul de la adresa str. Biserica Ghencea nr. 9 sector 5 se află în administrarea SC Cotroceni SA, fost ICRAL Cotroceni, iar locuinţa formată din cameră şi WC este închiriată cu contract de închiriere nr. 3538/2004 numitului Ştefan Fănel”, se arată într-un răspuns oficial oferit ziarului “Puterea” de Primăria Municipiului Bucureşti (PMB).

Chiriaşul susţine că a obţinut cu greu respectiva locuinţă, după ce a stat în greva foamei la primăria condusă de Vanghelie. “Acum aproximativ cinci ani am obţinut locuinţa, după ce am făcut greva foamei 14 zile, în faţa Primăriei Sectorului 5. Le-am cerut locuinţă socială, pentru că nu aveam unde să stau cu cei patru copii ai mei. Mi-au dat această locuinţă. Nu pot însă să stau cu copiii aici. Nu am lumină, nu am gaze, nu am nimic”, ne-a declarat Fănel Ştefan. Cetăţeanul spune că a încercat să-şi repare acoperişul, însă administraţia nu i-a permis acest lucru. “Le-am cerut să mă lase să-mi fac măcar acoperişul. Mi-au spus că nu am autorizaţie. Nu vor să-mi dea autorizaţie. Vreau doar să pot locui cu copiii în casă. Este discriminare”, ne-a mai explicat Fănel Ştefan.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 ne-au explicat însă că Fănel Ştefan nu figurează ca fiind chiriaş, în datele lor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-07

TAGURI: casa fara utilitati, Fanel Stefan, sector 5
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...