2019-05-23 12:37


Locuri de muncă la stat. VEZI cum poți ocupa posturile libere din instituțiile publice

 |  08:31
Locuri de muncă la stat. VEZI cum poți ocupa posturile libere din instituțiile publice

Mai multe posturi de director, inspector sau consilier au fost postate pe site-ul posturi.gov.ro. Platforma este o agenție de recrutare de personal pentru instituțiile statului.

Posturi.gov.ro reprezintă unificarea într-un portal unic a informațiilor privind posturile vacante din cadrul autorităților și instituțiilor publice din România. Este, în același timp, o modalitate de respectare a principiului transparenței faţă de cetăţeni şi faţă de societatea civilă. Scopul portalului posturi.gov.ro este informarea publicului interesat de ocuparea unui loc de muncă în cadrul administrației centrale și locale din România.

Site-ul pune la dispoziția celor interesați și un ghid prin consultarea căruia aceștia pot afla mai multe despre ocuparea unei funcții publice: condiții generale, procedura de desfășurare a unui concurs pentru ocuparea unui post public, ce trebuie să conțină dosarul de concurs, care sunt criteriile de evaluare într-un interviu ș.a. În plus, persoanelor interesate li se pune la dispoziție un breviar ce cuprinde actele normative care reglementează procedura de ocupare a unei funcții publice și alte documente corelate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-14
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG