2019-01-16 16:24


Lotul olimpic de informatică a adus acasă patru medalii: două de aur, un argint şi un bronz

 |  14:11
Lotul olimpic de informatică a adus acasă patru medalii: două de aur, un argint şi un bronz

Lotul olimpic de informatică al României a reuşit încă o performanţă remarcabilă pe plan extern - două medalii de aur, o medalie de argint şi o medalie de bronz - la a XXV-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Informatică.

Multiplu medaliat internaţional, bistriţeanul Rareş Darius Buhai (clasa a X-a la Colegiul Naţional “Liviu Rebreanu”) şi-a adăugat în palmares o nouă medalie de aur, la fel ca la precedenta ediţie. Laureat cu argint anul trecut, Vlad Alexandru Gavrilă, elev în clasa a XII-a la Liceul Internaţional de Informatică din Capitală, şi-a îmbunătăţit performanţa, cucerind de această dată medalia de aur, potrivit Ministerului Educaţiei Naţionale (MEN). Andrei Heidelbacher, elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional “C. D. Loga” din Timişoara, a obţinut o medalie de argint iar Mihai Popa, elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional “Fraţii Buzeşti” din Craiova, a intrat în posesia medaliei de bronz.

Olimpiada Internaţională de Informatică s-a desfăşurat la Brisbane (Australia), în perioada 6-12 iulie şi a reunit 304 de concurenţi din 81 de ţări. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-12

TAGURI: olimpiada, informatica, lot, olimpic, medalii, aur, argint, bronz, rezultate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...