2019-01-23 07:27


Luni, 10 octombrie, noi proteste la penitenciarele Iași, Rahova, Oradea și Buziaș

 |  12:53
Luni, 10 octombrie, noi proteste la penitenciarele Iași, Rahova, Oradea și Buziaș

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) a anunţat, într-un comunicat de presă, că luni, 10 octombrie, se vor organiza alte acțiuni de protest la unitățile penitenciare Iași, Rahova, Oradea și Buziaș.

"Luni, 10 octombrie 2016 începând cu ora 9,00, personalul din Penitenciarul Iași va participa la acțiunile de pichetare ale penitenciarelor românești, acțiuni începute în 23 octombrie la Gherla, Craiova, Poarta Albă, Codlea și Giurgiu. Pe 10 octombrie, vor fi pichetate încă 4 penitenciare, respectiv Penitenciarul Rahova, Spital Rahova, Oradea și Centrul de la Buziaș. La acțiunea de la Iași, vor participa și colegii de la penitenciarele Bacău, Vaslui, Botoșani și Tg-Ocna", se arată în comunicatul citat.

FSANP a mai menţionat că acțiunile se înscriu în seria de acțiuni declanșate de cele două organizații sindicale reprezentative, Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) și Sindicatul Național al Lucrătorilor din Penitenciare, ca urmare a neaplicării unei prevederi legale (OUG 20 / 2016) de către Guvernul României.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-08

TAGURI: luni, 10, octombrie, nou, protest, penitenciar, iasi, rahova, oradea, buzias
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...