2018-06-23 09:44


Luni, la ora 13.00, un minut de reculegere pentru tinerii care au murit în incendiul de la Colectiv

 |  11:42
Luni, la ora 13.00, un minut de reculegere pentru tinerii care au murit în incendiul de la Colectiv

Rectorul Universității Politehnica din București, Mihnea Costoiu, a lansat un apel ca luni, la ora 13.00, oamenii să țină un minut de reculegere în memoria tinerilor care au murit în incendiul din clubul Colectiv.

"Având în vedere tragedia pe care o trăim și declararea doliului național în zilele de 31 octombrie, 1 și 2 noiembrie 2015, am decis ca Universitatea Politehnica din București să se alăture gestului simbolic, în semn de respect și solidaritate față de semeni. Astfel, vă adresez rugămintea ca astăzi, 2 noiembrie, la ora 13,00, indiferent de locul în care vă aflați și activitatea pe care o desfășurați, să țineți un minut de reculegere în memoria tinerilor care și-au pierdut viața în incendiul ce a avut loc în seara de 30 octombrie în clubul Colectiv din București", se arată într-un comunicat de presă al universităţii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-02

TAGURI: luni, ora, 13, minut, reculegere, tanar, murit, moare, incendiu, colectiv

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.