2018-12-17 04:51


Madalin Ionescu a umplut paharul. Raed Arafat despre acuzatia ca ascunde morti: Este o mascarada, iar cei care comenteaza acest lucru nu sunt normali!

 |  15:19
Madalin Ionescu a umplut paharul. Raed Arafat despre acuzatia ca ascunde morti: Este o mascarada, iar cei care comenteaza acest lucru nu sunt normali!

Un obisnuit al emisiunilor de tip tabloid si un promotor celebru al senzationalului, continuator al otevismului, dupa cum spun unii, Madalin Ionescu a pus cireasa de pe tortul activitatii sale in televiziune de anul acesta. Dupa jumatate de an in care a urmarit indeaproape viata sexuala a lui Leo de la Strehaia, Ionescu a considerat oportun ca in aceasta perioada de maxima tensiune si suferinta sa dezbata o serie de barfe vehiculate pe retelele de socializare si bloguri obscure: teoria conform careia numarul mortilor din tragedia Colectiv ar fi mult mai mare decat cel anuntat oficial. Situatia l-a determinat pe secretarul de stat Raed Afarat sa intervina telefonic si sa bata obrazul celor care comenteaza aceasta „mascarada”.

"Cei care comenteaza acest lucru cu numarul decedatilor nu sunt normali. Trebuie sa fim foarte atenti ce manipulari se fac. E o mascaradă care nu are absolut niciun rost. Aceasta persoana, daca vorbeste adevarul, va trebui sa se duca la procuratura imediat. Acum sa mearga la Parchet”, a atras atenția Raed Arafat în emisiunea de la Kanal D.

Postul a difuzat, in emisiunea Wowbiz, un interviu cu un presupus cadru medical, care a vrut să-și păstreze anonimatul, și care spune că de fapt în incendiu au murit 63 de persoane, iar oamenii „și-au îngropat copiii sub amenințări politice”.

Interviul a fost difuzat aseară, cu o persoană care stătea în umbră pentru a nu fi recunoscută, dar si cu vocea distorsionata. Aceasta a afirmat, fara a-si asuma gravitatea informatiilor declarate pe postul tv, la o ora de maxima audienta, ca ar avea informatii sigure cum sa numarul mortilor este aproape dublu, fara a aduce in schimb dovezi. 

In acest context in care persoana care facea acuzatiilor nu a adus nici macar o singura dovada pentru a-si sustine afirmatiile grave si fara a-si asuma chiar si identitatea, chipul sau vocea, jurnalistii invitati in platou au continuat sa bata moneda pe aceasta idee si sa o promoveze in fata publicului devorator de tabloid.

La emisiune a mai fost invitat și Christian Sabbagh, unul dintre jurnaliștii care au ajuns pe 30 octombrie la locul tragediei.

Este a doua oară în această săptămână când Raed Arafat intră în direct la o emisiune pentru a dezminți informații, scrie paginademedia.ro. O situație asemănătoare a avut loc și miercuri, la emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV cand Raed Arafat a intrat în direct prin telefon și i-a pus la punct pe moderatori: “în primul rând, când se fac acuzații, este normal să fie întrebat și cel acuzat, mai ales în emisiuni care au audiență”, i-a apostrofat Arafat


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-07

TAGURI: madalion ionescu, wowbiz, kanal d, morti, incendiu, colectiv, raed arafat
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


Random image



Ultimele stiri






loading...