2018-06-20 04:52


Mai mulţi magistraţi, eliberaţi din funcţie de preşedintele Klaus Iohannis

 |  16:50
Mai mulţi magistraţi, eliberaţi din funcţie de preşedintele Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, mai multe decrete privind eliberarea din funcție a mai multor magistrați, potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale. Şeful statului a semnat aceste decrete ca urmare a pensionării magistraţilor.

Sursa citată a mai menţionat că preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru eliberarea din funcția de judecător, în prezent suspendat din funcție, la Tribunalul Suceava a lui Dorin Neagu pe motiv de pensionare.

De asemenea, şeful statului a mai semnat decretele privind eliberarea din funcția de judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Dâmbovița a Nicoletei Chira, din funcția de judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Gorj a lui Șerban Șarapatin, din funcția de procuror cu grad profesional corespunzător Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, procuror șef Secție judiciară în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, a Mirelei-Elena Negruțiu și din funcția de procuror cu grad profesional corespunzător parchetului de pe lângă curtea de apel în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești a lui Costel Catrinoiu, transmite Administraţia Prezidenţială. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-27

TAGURI: multi, magistrat, eliberat, functie, presedinte, klaus iohannis

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.