2018-12-14 21:27


MAI: Peste 1.000 angajaţi ai ministerului au acţionat pentru limitarea efectelor inundaţiilor

 |  14:08
MAI: Peste 1.000 angajaţi ai ministerului au acţionat pentru limitarea efectelor inundaţiilor

Ministerul de Interne a anunţat luni, într-un comunicat de presă, că peste 1.000 de angajați ai MAI au acționat în ultimele 24 de ore pentru sprijinirea populației și limitarea efectelor inundațiilor de la sfârșitul săptămânii trecute din județele Teleorman, Giurgiu, Dâmbovița, Argeș, Ilfov, Prahova și Vrancea. MAI a ţinut să precizeze că nu au fost înregistrate efecte grave care să impună evacuarea de persoane sau animale.

„În condițiile avertizării de Cod Portocaliu de inundații valabilă până azi la ora 18.00, pe cursul mijlociu al râul Neajlov, din județul Giurgiu, în cursul nopții trecute structurile pentru situații de urgență, alături de autoritățile locale, au monitorizat cu atenție evoluția situației pentru prevenirea apariției unor stări de pericol pentru populație. De la emiterea avertizării și până în prezent nu s-au impus intervenții pentru salvarea de vieți omenești și nici nu au fost înregistrate efecte grave care să impună evacuarea de persoane sau animale, locuințe inundate sau avariate”, se arată în comunicatul MAI.

Potrivit sursei citate, din dispoziția ministrului afacerilor interne, Petre Tobă, peste 1.000 de angajați ai MAI au acționat în ultimele 24 de ore pentru sprijinirea populației și limitarea efectelor inundațiilor de la sfârșitul săptămânii trecute din județele Teleorman, Giurgiu, Dâmbovița, Argeș, Ilfov, Prahova și Vrancea.

„Principalele misiuni au vizat îndepărtarea apei din curțile și grădinile cetățenilor, deblocarea unor segmente de drumuri comunale sau străzi ori refacerea unor poduri sau podețe afectate de inundații”, precizează sursa citată.

De asemenea, centrul de monitorizare a situației operative de la nivelul Ministerului Afacerilor Interne care funcționează în regim 24 de ore din 24, este în contact permanent cu ministerele și instituțiile cu atribuțiuni în gestionarea situațiilor de urgență.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-30

TAGURI: mai, peste, 1000, angajat, minister, actioneaza, limiteaza, efect, inundatie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GYA
30 Noi 2015

Acum aveti nevoie de pompieri? Rusine, pentru ca in multe cazuri comandamentele sunt conduse de acei 'birocrati'cum le spuneti voi. De ce? E simplu, pentru ca ei cunosc cel mai bine teritoriul.Si fac aceasta treaba cu succes mai ales ca nu au fost angajati pentru asa ceva.
CETATEAN
01 Dec 2015

TAIATI PADURILE , PENTRU A AVEA DE LUCRU , LA INUNDATI . UNDE ERATI CIND SE FURA CODRUL ?
ANUL 2008-2009
01 Dec 2015

Când s-a disponibilizat în dracii ăia mari, pe vremea guvernului portocaliu...mai țineți minte?! S-a trecut la alt experiment - cum (re)acționează, cât/dacă rezistă românii la așa agresiune PE FAȚĂ, la asemenea abuz executat în forță! Au intrat de-a valma prin tăieri masive din salarii și sporuri, plus disponibilizări, crezând că unul(a) poate suplini cât 3 sau 4 (apropos de Maternitatea Giulești, cu singura asistentă care trebuia sa se dematerializeze...să fie și la WC, și în salon); așa au făcut și cu armata, internele, instituțiile de stat , sănătatea, educația....întrebându-se retoric apoi, de ce nu merge TREABA! Păi cum să meargă când faci experimente pe oameni, ca pe șobolanii de laborator...ești tâmpit cu totul sau ce?! Ați transformat Ro.în vivariu, crezând că oamenii transformați în șoareci de laborator, nu pot (la un moment dat) să li se facă ochii ROȘII!
PT.CETĂȚEAN:
01 Dec 2015

Unde erau când se tăia și se fura ca-n codru? Pe după umbra de copac, ca să-i facă pe plac imbecilului de șef direct, care execută ordinului alt șef, de deasupra lui care, la rându-i face pe plac, ascultând de sus în jos, ordinele venite de și mai de sus....cam de la mafia gulerelor albe și scrobite care dorm un somn adânc prin Parlament că, doar pt.asta sunt plătite, restul...venind de la sine!
Random imageUltimele stiri


loading...