2018-12-13 19:59


Mai multe autobuze în ziua finalei

 |  14:07
Mai multe autobuze în ziua finalei

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) va suplimenta numărul mijloacelor de transport în comun cu 45 de autobuze în ziua finalei UEFA Europa League din 9 mai.

"Autobuzele vor circula la un interval de 5-7 minute. Fac apel la bucureşteni ca pe data de 9 mai, în ziua meciului, să evite să circule cu maşinile în preajma stadionului, pentru a nu aglomera traficul. Şi Metrorex va prelungi programul de circulație a trenurilor de metrou până la ora 2.00, pentru a asigura transportul suporterilor. Dacă va fi nevoie, trenurile vor circula şi până la ora 3.00", a spus primarul Capitalei, Sorin Oprescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-05-25

TAGURI: RATB, UEFA, autobuze, finala, suplimentare, metrou, prelungire, program
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
04 Mai 2012

La toate se gandeste Sorin Oprescu,inclusiv la mijloacele de transport care-i vor duce pe suporteri in diferite zone ale Bucurestiului!
RADU MANTEA
05 Mai 2012

Va tin pumnii pentru finala din 9 mai si pentru realegere,domnule Sorin Oprescu!
GABI CALIN
05 Mai 2012

Sa ne fie de bine!Succes domnului Sorin Oprescu!Finala va fi un succes organizatoric!
ILIE DAN
05 Mai 2012

Sorin Oprescu e cel mai tare primar,singurul care a ajuns la inima bucurestenilor.Succes,domnule Sorin Oprescu!
MIHNEA
05 Mai 2012

Avem un stadion exceptional, la standarde ELITE, prin care reusim sa scoatem capul in Europa. Bucurestiul va fi in atentia a milioane de telespectatori datorita acestei finale. Oprescu merita felicitari!
NICU
05 Mai 2012

Cat a realizat Oprescu intr-un mandat nu au reusit toti primarii Bucurestiului de dupa revolutie. Sunt mandru ca sunt bucurestean!
IULIAN
05 Mai 2012

Trofeul Europa League este in premiera la Bucuresti. Finala Europa League se va desfasura in premiera in Romania. Sunt motive de care toti romanii pot sa fie mandr,nu doar bucurestenii!E meritul lui Sorin Oprescu.
Random imageUltimele stiri


loading...