2018-11-14 17:46


Managerul Spitalului Sfânta Maria: Inspecția Sanitară de Stat nu a găsit nereguli

 |  14:53
Managerul Spitalului Sfânta Maria: Inspecția Sanitară de Stat nu a găsit nereguli

Managerul Spitalului 'Sfânta Maria', Narcis Copcă, a declarat, miercuri, că Inspecția Sanitară de Stat nu a găsit nereguli în urma controalelor pe care le-a efectat la unitatea medicală.

"Mi-a trimis și Inspecția Sanitară de Stat să verifice să ne dea afară. Vă anunț că Inspecția Sanitară trimisă de domnul ministru a stat două zile că a găsit totul perfect", a afirmat Narcis Copcă, potrivit Agerpres.

Acesta a ţinut să precizeze că Spitalul Sfânta Maria este acreditat pentru a face transplant pulmonar.

"Suntem acreditați de Guvern, avem o listă națională de transplant pulmonar și dânsul (n.r. — ministrul Sănătății) a refuzat plata serviciilor către asigurații români din program. Nu a găsit niciun document, absolut nimic, dacă găsea în șase luni .... El a refuzat plata asiguraților și a zis să meargă la Viena. Nu i-a trimis nici la Viena. (...) De fapt urmărea să introducă România într-o organizație în care să meargă organele (n.r. — prelevate) numai din România și mai puțin de acolo. Pe noi nu ne-a prejudiciat decât ca imagine, pentru că vorbește urât de noi și spune în ședință de Guvern, deși nu a călcat pe aici, că nu s-ar opera la Spitalul 'Sfânta Maria'. Îmi pare rău, dar sunt sute de mii de bolnavi operați aici. Nu nouă ne-a făcut un deserviciu. A făcut un deserviciu pacienților aflați pe listă, a refuzat să le plătească serviciile", a completat Narcis Copcă. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-23

TAGURI: manager, spital, sfanta, maria, inspectie, sanitara, stat, nu, gaseste, nereguli
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...