2019-03-19 10:10


Mare SUPĂRARE printre turişti. TRANSFĂGĂRAŞANUL ar putea fi ÎNCHIS

 |  14:11
Mare SUPĂRARE printre turişti. TRANSFĂGĂRAŞANUL ar putea fi ÎNCHIS

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat miercuri că Trănsfăgărăşanul ar putea fi închis.

Asta după ce o stâncă de aproximativ 1.000 de tone s-a prăbuşit la kilometrul 126. Imensul pietroi s-a oprit la marginea şoselei, dar din fericire nu a afectat şoseaua, potrivit CNAIR.

”La partea superioară a acestui bloc de stâncă se află încă două stânci de dimensiuni relativ mai reduse, care prin desprindere ar putea afecta partea carosabilă a drumului şi implicit siguranţa participanţilor la trafic”, se arată în comunicatul CNAIR.

Reprezentanţii CNAIR au anunţat că au iniţiat măsuri în vederea asigurării circulaţiei în condiţii de siguranţă şi au introdus semnalizarea provizorie de restricţionare şi monitorizare a zonei. ”Precizăm că în eventualitatea creşterii gradului de risc, CNAIR va propune închiderea circulaţiei rutiere, prioritară fiind protejarea vieţii şi integrităţii corporale a celor care tranzitează zona în aceste zile”, se arată în comunicat.

DN 7C - Transfăgărăşan face legătura între judeţele Sibiu şi Argeş şi este închis, anual, între 1 noiembrie şi 1 iulie, pe sectorul de drum cuprins între kilometrul 104 (Piscu Negru, judeţul Argeş) şi kilometrul 131 (Bâlea Cascadă, judeţul Sibiu), pe celelalte porţiuni circulaţia fiind permisă tot timpul anului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-21

TAGURI: transfagarasan, inchis, stanca, sosea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...