2018-10-16 19:31


Marin Aldea, directorul de strategie preia conducerea interimară a Metrorex

 |  17:32
Marin Aldea, directorul de strategie preia conducerea interimară a Metrorex

Şeful Direcţiei Strategie din Metrorex, Marin Aldea, a preluat interimar atribuţiile funcţiei de director general. El l-a înlocuit pe Cătălin Homor, care a fost numit marţi director general la CNADNR, în locul lui Narcis Neaga.

Noul ministru al Transporturilor, Dan Costescu, l-a demis marţi pe şeful Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Narcis Neaga. Dan Costescu a anunţat că CNADNR, cea care administrează reţeaua de drumuri, va fi reformată şi va avea management privat. Atribuţiile lui Neaga au fost preluate de directorul interimar al Metrorex, Cătălin Homor. “Nu suntem mulţumiţi de activitatea companiei, este nevoie de o resetare. Sunt carenţe şi pe activitatea operaţională, nu doar pe cea de investiţii”, a afirmat ministrul Dan Costescu. El spune că are încredere că Homor, care s-a ocupat de investiţiile Metrorex, îşi va duce cu succes la îndeplinire noul mandat, cel puţin până la numirea unui management în condiţiile ordonanţei privind guvernanţa corporativă. Noul ministru al Transporturilor nu a avansat un orizont de timp până la reformarea CNADNR, aşa că, pentru circa trei luni, Marin Aldea va conduce interimar Metrorex.

“Astăzi, 8 decembrie 2015, membrii Adunării Generale a Acţionarilor din cadrul SC Metrorex SA au aprobat preluarea atribuţiilor funcţiei de director general pe o perioada interimara de către domnul Marin Aldea, director al Direcţiei Strategie, Planificare, Resurse în cadrul S.C. Metrorex SA”, a anunţat marţi compania. G.D.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-09

TAGURI: marin aldea, director, interimar, metrorex, rotatie, cadre
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...