2016-12-07 12:41

SOCIAL


Maşinile abandonate, ridicate de pe domeniul public

 |  18:29
Maşinile abandonate, ridicate de pe domeniul public

Maşinile abandonate pe spaţiul public, precum şi cele fără proprietar vor fi ridicate de Primăria Sectorului 2 în această săptămână. Locurile libere vor fi scoase la închiriere de administraţia locală.

Conform reprezentanţilor Primăriei Sectorului 2, în această săptămână urmează să fie eliberate 35 de locuri de parcare ocupate, în prezent, de autoturisme abandonate sau a căror proprietar nu a putut fi identificat. “Toate aceste autovehicule sunt părăsite de cel puţin un an de zile de către proprietari şi au ajuns adevărate epave care nu mai folosesc nimănui, dar ocupă locurile de parcare atât de preţioase pentru bucureştenii care sunt obligaţi să-şi lase maşinile în diverse locuri”, menţionează reprezentanţii Primăriei Sector 2.

Majoritatea autovehiculelor care vor fi ridicate de inspectorii primăriei sunt din mărcile: Dacia, Ford, Mercedes, Skoda, dar şi alte tipuri de vehicule care nu mai sunt utilizate de către deţinătorii acestora.

Administraţia locală susţine că, în acest an, şi-a propus să finalizeze construcţia a 229 de noi locuri de parcare în sectorul 2 care vor fi închiriate, ulterior, şoferilor din Bucureşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-29

TAGURI: rable, masini, evacuare, primarie, inspector, locuri- de- parcareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

România pierde anual 830 milioane de euro și 26.000 de locuri de muncă Se apropie perioada sărbătorilor și milioane de cumpărători din cele 28 de state ale Uniunii... Acum 16 ore | (0)
Mașinile diesel vor fi interzise în mai multe mari orașe Mașinile și camioanele diesel vor fi interzise în Paris, Mexic, Madrid și Atena începând din... 02 Dec 2016 | (0)