2018-06-24 08:37


Măsura IGPR faţă de comisarul Constantin Bolboșanu, reţinut de DNA

 |  09:23
Măsura IGPR faţă de comisarul Constantin Bolboșanu, reţinut de DNA

IGPR a anunţat, într-un comunicat de presă, că directorul adjunct al Direcției de Combatere a Criminalității Organizate din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, Constantin Bolboșanu, a fost eliberat din funcție. Decizia IGPR vine după ce procurorii DNA au dispus reţinerea lui Bolboşanu, acuzat de luare de mită.

"Urmare a comunicării Direcției Naționale Anticorupție, în care se precizează punerea în mișcare a acțiunii penale față de comisar-șef de poliție Bolboșanu Constantin, inspectorul general al Poliției Române a dispus eliberarea acestuia din funcția deținută și punerea la dispoziția unității, urmând ca situația raporturilor de serviciu să fie reglementată în funcție de măsurile procesual-penale ce vor fi dispuse", precizează sursa citată.

IGPR a mai menţionat că va acționa în continuare, împreună cu instituțiile competente în domeniu, pentru prevenirea, combaterea și soluționarea faptelor de corupție, inclusiv a celor comise de lucrători de poliție.

Procurorii DNA au dispus reţinerea lui Constantin Bolboșanu, acuzat pentru luare de mită în valoare de 110.000 euro. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-10
Citeste si:
Directorul adjunct al Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate, REŢINUT de DNA

TAGURI: director, adjunct, directie, combatere, criminalitate, organizata, elibereaza, functie

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.