2017-01-18 14:11

SOCIAL


„M..e Funeriu”. Inscripţie injurioasă, lângă avizierele cu rezultate la Bac

 |  17:02
„M..e Funeriu”. Inscripţie injurioasă, lângă avizierele cu rezultate la Bac

Ieridupă-amiază, persoane necunoscute au scris cu vopsea verde un mesaj injurios laadresa ministrului educaţiei, Daniel Funeriu, pe pereţii Şcolii Generale nr. 24din Timişoara - unde a fost organizat un centru de corectare a lucrărilor debacalaureat, lângă avizierele cu rezultatele. De asemenea, au fost mâzgălite cu vopsea ferestrele şcolii.

Conducerea Şcolii Generale nr. 24 a dat dispoziţie cainscripţia să fie acoperită imediat cu vopsea de către femeia de serviciu şi arefuzat să facă declaraţii presei. Potrivit unor profesori de la această şcoală, inscripţia ar fiputut fi făcută de un elev nemulţumit de nota primită la examenul debacalaureat, ţinând cont că la acest centru au fost corectate şi lucrările dela Liceul CFR din Timişoara, de unde nici un elev nu a promovat examenul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului ŞcolarJudeţean Timiş, în judeţ, promovabilitatea la examenul de bacalaureat este,după centralizarea a 60% dintre rezultate, de doar 24%. La patru licee dinTimişoara - CFR, UMT, Silvic şi Agricol – nici un elev nu a promovat examenulde bacalaureat.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-10-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image