2019-03-25 00:20


Medic de la Spitalul de Arși, audiat: Am colegi care vor să mă linșeze

 |  13:19
Medic de la Spitalul de Arși, audiat: Am colegi care vor să mă linșeze

Medicul Camelia Roiu de la Spitalul de Arși a fost audiată marţi, la Poliția Capitalei, aceasta afirmând că cea mai mare responsabilitate în privința neregulilor semnalate în unitatea sanitară aparține șefului Unității de Transfuzii Sanguine. Aceasta a susţinut are colegi care vor să o linșeze.

''Au fost foarte multe nereguli, în sensul că Unitatea de Transfuzii nu era autorizată, asistentele au fost nevoite să facă determinări de grupă de sânge — ele nefiind calificate în acest domeniu. Consider că cea mai mare responsabilitate este a șefului Unității de Transfuzii Sanguine, care a girat această activitate'', a afirmat dr. Camelia Roiu, la ieșirea de la audieri, potrivit Agerpres.

Chestionată despre pacientul care a fost fotografiat cu larve pe răni și despre frecvența unor astfel de cazuri în spital, medicul a precizat că situații de acest gen ''au fost sporadice''.

''Au mai fost. Acum zeci de ani am văzut niște larve, dar nu ca acum. Erau ceva... era ceva accidental. De-a lungul vremii erau ceva cazuri sporadice, dar nu ca acum. (...) Eu am ajuns la disperare. (...) Știu că am colegi care vor să mă linșeze și care vor... au și vorbit să mă potolească în vreun fel, să mă bage în comisii de disciplină, dar am și colegi pe care îi stimez și care știu că sunt profesioniști adevărați. Autoritățile știau ce se întâmplă în spitalul acesta. (...) Colegii lași, care nu recunosc ce se întâmplă acolo, să-și aducă aminte că totuși sunt medici și că este esențial să își facă meseria, iar cea mai mare satisfacție o ai când salvezi un pacient'', a subliniat dr. Camelia Roiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-19

TAGURI: medic, spital, arsi, audiat, coleg, vrea, linseaza
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...